Huidige Projecten

Chaletproject in Bergen Op Zoom (een eigen initiatie van La Casa D’Oro):

Op camping de Bergse Hoeve in Bergen Op Zoom (NL) staat deze chalet van Finse Loghout stapelbouw van uiterst solide kwaliteit en geplaatst op fundering. De chalet is een eigen planontwerp van La Casa D’Oro.

Deze Finse recreatiewoning is voorzien tot en met installatie van een nieuwe kachel (allesbrander) van Belgische makelei, grote woonkamer/keukenruimte, separate wc, grote hoofdslaapkamer, 2de bijkamer (thans ingericht als bergingsruimte / wasruimte met boiler van 100 l), separate badkamer met douchecabine. Maximale bebouwing is toegepast, waardoor het heel ruim is binnen en buiten (woonoppervlakte van de chalet : ongeveer 60 m2). De chalet heeft een muurdikte van 7,5 cm en is voorzien van de aansluitingen van electra, water en afvoer en tevens Internet kabel en KPN-aansluitingen.

De omheinde tuin van ongeveer 600 m2 voorziet ook een extra groot buitenhuis (15m2). Het buitenhuis is geïsoleerd, voorzien van wc, aansluiting internet en electriciteit. Dit buitenhuis kan ingericht worden als bijkomende slaapkamer voor familie of grote kinderen.

Alles is gebouwd als een ‘huis’: de chalet is geplaatst op een uniek funderingssysteem van 60 cm hoog (ontwikkeld door architect speciaal voor deze chalet).

Wil u graag de verdere afwerking in eigen beheer nemen, dan kan u het hele project aankopen in huidige staat voor 35.900,00 €. (inclusief BTW en inclusief huur van de grond voor 2020).

Wenst u graag eigenaar te worden van deze uitzonderlijke chalet met aanhorigheden, maar wil / kan u de volledige afwerking niet zelf uitvoeren, dan kan La Casa D’Oro voor u het project in beheer nemen en zorgen voor de gehele afwerking en inrichting binnen en buiten. Voor een totaalprijs van 125.000,00 € (*) (inclusief BTW en inclusief huur van de grond voor 2020) wordt het geheel voor u omgetoverd tot een uitzonderlijke parel en wordt u eigenaar van dit luxeproject.

Wil u graag hierover meer informatie of wil u het hele project graag eens bekijken met alle technische uitleg, dan kan u ons steeds vrijblijvend bellen op +31616924321 of vul het contactformulier in. Wij maken dan graag met u een (bezichtigings)afspraak.

(*) Wij bekijken graag met u in detail het totale overzicht van de voorziene werken, afwerkingen in interieurinrichting, buiteninrichting voor de totaalprijs van 125.000 €. Voor de interieur- en buiteninrichting is er mogelijkheid voorzien om uw eigen smaak te verwerken in het gehele project. Wil u graag meer weten ? Bel ons vrijblijvend op +31616924321 of vul het contactformulier in.

Bent u zelf ook eigenaar van een chalet en wil u deze graag verkopen, dan kunnen wij u hierin bijstaan. Indien u wil, ontzorgen wij u volledig. Wil u hierover graag meer informatie, bel ons vrijblijvend op +31616924321 of vul het contactformulier in.

Hebt u zojuist een chalet aangekocht maar wil u deze graag naar uw eigen smaak laten inrichten ? Neem vrijblijvend met ons contact via het contactformulier of bel ons op +31616924321. Wij nemen samen met u de mogelijkheden door.