La Casa D’Oro Crowdfunding

Het is niet altijd vanzelfsprekend om als startend ondernemer over voldoende financiële ondersteuning en werkmiddelen te beschikken. Of om als gevestigd bedrijf / zzp’er een wending te maken in je huidige bedrijfsdoelrichting als blijkt dat je huidige bedrijfsdoel niet meer past in de markt.

Basis van ondernemen is winst maken, dat begrijpt iedereen. Maar wat nu als je investeringen broodnodig zijn maar een grote hap blijven nemen uit je winst ? Wat nu als je kosten hoger blijven dan je opbrengst hoewel je toch keihard werkt en over een goed cliëntenaandeel kan beschikken of beschikt ? En terwijl je druk bezig bent om keihard te werken, over hoeveel tijd beschik je om op zoek te gaan naar die ene passende oplossing ? Of hoeveel keer kan je nog een ‘neen’ verwerken voordat je ondernemersmoed je in je schoenen zinkt, nadat je al voor de zoveelste keer ‘financiële’ ondersteuning hebt aangevraagd bij de klassieke instellingen ?

Als ambachtelijk bedrijf werkend in de internationale markt komen wij tal van hardwerkende (startende) ondernemers tegen die steeds meer tegen gesloten deuren aanlopen. Hoewel theoretisch de hulp steeds nabij lijkt, is dit in de praktijk meestal een heel ander gegeven.

Ter ondersteuning van de lokale ondernemer die al dan niet internationaal wil uitbreiden of de startende ondernemer die zielsgraag wil succes kennen in het ondernemerschap, reiken wij graag een ondersteunende (crowdfunding)hand toe.

Wil u graag met ons eens samenzitten om de mogelijkheden te overlopen, bel ons dan zeker en vast op +31616924321 of vul het Contactformulier in. Wij nemen graag vrijblijvend met u een afspraak.

Want samenwerken werkt ! En zeker bij ons !