Over ons

De naam van de zaak “La Casa D’Oro” staat voor “Het Gouden Huis”.

Ons bedrijf in interieur en ambacht is een gestroomlijnde doorvorm van onze vorige zaak als kunstenares. Tijdens het creëren/verkopen van onze eigengemaakte kunst en textielwerk en het geven van talrijke workshops bij de klant (particulier en bedrijf), merkten wij een enorm tekort aan marktruimte waar de klant eindelijk zijn specifieke individuele woonwensen en zucht naar ambachtelijk handwerk in kon uiten. Elke klant vindt zich graag terug in een algemene erkende leef- en woonstijl (modern landelijk, vintage,…) maar is zeker op zoek naar aanvullende zaken/materialen die exclusief voor haar/hem/het kantoorpand ontworpen zijn en waar er geen enkel ander van bestaat of zal bestaan. (Kunstwerk in olieverf, beschilderde muur, kussens in handwerk, een volledige ingerichte babykamer,…).

Wij werden meermaals door klant gevraagd om onze registers verder open te trekken en zijn/haar persoonlijke stijl die wij ontwierpen in dat ene kunstwerk door te laten stromen naar hun persoonlijke woonruimtes en/of kantoorverblijf.

Tevens zijn de zorgzame aanpak, het luisteren naar de wens van de klant en de vertaling van zijn/haar droom naar realiteit onze sleuteltroeven geworden bij de klant: elkeen krijgt de volle luxe-verwennerij van een winkelboetiek, aangepast aan het persoonlijk budget bij hem/haar thuis/op kantoor.

Uzelf hoeft de deur niet uit, de winkel (wij) komt geheel en vrijblijvend tastbaar bij u.

Onze ervaring en kennis heeft ons duidelijk positie laten innemen op de Nederlandse en Belgische markt qua prijs, klantgevoeligheid en wens van elkeen. De vele vragen van de diverse klanten hebben ons aanbod gecreëerd zonder afbreuk te doen aan onze eigenzinnige kleurstijl en ons gevoel voor expressie.